Du har måske hørt om de nogensinde så fantastiske appeltricks såvel som ideer, som vores førende kvinder i B-Town har brugt- appel tricks af Deepika Padukone, Sonam Kapoor appel tip , Hema Malini Appeal Secrets, Anushka Sharma appellerer ideer til at nævne nogle få. Ud over i dag ønsker vi at inspicere lidt mere om, hvad disse Bollywood -skuespillerinder appellerer til at være i detaljer. For eksempel, hvis nogen bruger honning til ansigtsbehandlinger, vil vi gerne inspicere videnskaben bag det, hvilket Sporting CP Trøje ville give mening om, hvorfor de bruger den.
5 af de allerbedste Bollywood -appelhemmeligheder
Lad os nu se på fem af dem såvel som at forstå videnskaben bag Bollywood -skuespillerinderne appelhemmeligheder, skal vi?

Madhuri Dixit
Hendes smil er det, der får os til at gå over hende såvel som hendes skuespillerfærdigheder. Men lad os se på hendes charmerende hud såvel som hoppet hår, som holdes magisk smukt. For huden sørger hun for at bruge et serum efter at have vasket sin aftale med to gange om dagen, såvel som også at bruge en natcreme ud over en toner. For hendes hår forstås divaen at vaske dem med en moderat urtehampoo samt forkæle sig med hjemmelavede hårpakker lavet af mayonnaise såvel som olivenolie, frugter såvel som ricinusolie, to gange om måneden.
Kilde: BookMyfunction.comRekha
Rekha er den ekstremt fantastiske såvel som stedsegrønne appel fra Bollywood, et symbol på ageless appel, såvel som det er derfor, vi også vil forstå hendes appeltricks. Hun engagerer sig i rutinemæssig hudrensning, toning såvel som mositurisering samt rydder op, som hjælper med at holde huden West Ham United Trøje med at fjerne såvel som ren. Hun bruger DIY -hudspaer såvel som ansigtsbehandlinger for at sikre, at sundhed og velvære i hendes lunge charmerende hud også samt kompromiser aldrig på det samme. For hendes charmerende bølger på sit hår bruger Rekha ostemasse såvel som æg med honning til at skrive en hårpakke, der dybe konditionerer hendes hår såvel som bringer glans, hopp såvel som også US Sassuolo Trøje udstråler.
[SC: Mediad]

Kilde: Wiseshe.comaishwarya Rai
Aishwarya Rai er en sundheds- og wellness-freak for at angive såvel som ikke ønsker at bringe noget, der ville gøre dårligt for hendes helbred og velvære, såvel som generelt velvære. Den tidligere Miss World tror på rensning, toning såvel som at fugte hendes hud hver dag, samt udnytter hjemmelavede diy -kurbade til at rengøre såvel som også konditionere hendes hud. Agurkjuice er det, hun vaskerer sin aftale med, såvel som risvands ansigtsbehandlinger er normen med hende til eksfolieringsformål. Derudover bruger hun ostemasse såvel som mælk til at vaske sin aftale med såvel som at fugte huden også.
Kilde: A2Zlifestyles.comPriyanka Chopra
Priyanka Chopra kan lide DIY -hud såvel som hårbehandlinger, hvorfor hun ser så fejlfri ud. Hendes hud såvel som håndtering af krat består af godhed af rismel såvel som honning, som hjælper med at eksfoliere huden såvel som at fugte den også. For at lysne sin hudfarve bruger hun en kop ostemasse næsten hver dag til at tørre såvel som at rense huden med. For sit hår er det forstået at bruge multi -vitaminer såvel som at nyde varme håroliebehandlinger også.

Kilde: Hellomagazine.comkareena Kapoor
Kareena Kapoor tror aldrig på at bruge kosmetik, der har kemikalier i dem, samt overholder en ekstremt streng diætplanplan. Til sit hår bruger hun en blanding af olie-mandel, kokosnød samt Castor samt overholder det med varmt hårturbanbehandlinger. For huden forstås hun at vaske sin aftale med kokosnødevand såvel som agurksaft sammen med honning såvel som ostemasse til dyb konditionering såvel som fugtgivende.
[Læs også: Kareena Kapoor Diet]

Kilde: Wiseshe.comthere er masser af meget mere hud såvel som hårpleje -tricks af Bollywood -berømtheder, som vi skal tale om næste gang. Men hvis du bemærker, hvad B-Town-kvinder gør, ville du forstå, at vi hos Fashion Woman har talt om disse DIY såvel som hjemmelavede behandlinger i længden i vores tidligere indlæg. Dette er det tidspunkt, hvor du ligeledes skal tro på at gøre det samme, såvel som at overholde Bollywood -skuespillerinden appelideer, der ville give dig charmerende hår såvel som hud ligesom dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *