lanceringen af Audi A5 [viste sig at være] livlig og absolut var en knusende hit-begivenhed med tilstedeværelsen af B-Towns skønheder. Hey There Audi Soiree omfattede også et modeshow af Falguni og Shane Peacock, og vores berømtheder efterlod ingen sten, der blev vendt for at udstille deres trendy avatarer.
Så ikke meget mere dilly-dallying damer, lad os hoppe ideelt ind i detaljerne-

Kriti Sanon
På lanceringsfesten, vores mest nuværende og lyseste talentfulde skuespillerinde, blev Kriti Sanon identificeret og sendte skinnende gnister til vores glam -cam med hendes ravede stil. I en sydende dem af Gabriella Maxi-kjole, der stavede stærke mode-toner med den chokerhalsudskæring, det lille kjole mønster, den næsten rygfri funktion og den lagdelte lårhøje spalte af tøjet, var Kriti betagende. Minerali -smykker, sorte sandaler var alt, hvad divaen havde brug for for at sømme stilen med lethed.

Slank midt-delt hestehale, smokey øjne og velafbalanceret naturlig makeup satte udseendet i den fantastiske sving for Kriti. Alle stylingskreditresultater ruller over til Sukriti Grover.

Sophie Choudry
I en næsten sheer sort og guld pyntet lille kjole af Manish Malhotra tilføjede Sophie Choudry Audi Soiree arrangeret af Hey There Magazine India. Med elegante sorte ankelremhæle og sort Valentino -kobling gik hun al peppy med sin avatar. Blød bølget frisør, vinget eyeliner og mat færdige læber afrundede hendes glamourøse stil.

Pooja Hegde
Pooja Hegde, der gav sin støtte til designerduoen, Falguni og Shane Peacock på modeshowet, der blev arrangeret ved lanceringen af Audi A5. I et sort rent tøj med sølv påfugl udsmykning skabt smukt af Falguni & Shane Peacock, var hun et vandrende indbegreb af appel og nåde. Når hun holder sit tilbehørsspil minimalt og med midt-dele lige hår og metallisk øjenskygge, så hun fuzzfri og ravishing ud.

[SC: Mediad]

Ileana d’Cruz
Til Grand Luxury Automobile -begivenheden dukkede Ileana op i to forskellige avatarer og fangede Leeds United Trøje os overraskende. SS Lazio Trøje Hun blev identificeret i en sydende rød lårhøj spalte kjole med den slanke frisør, guld-tonede bøjler og røde Southampton FC Trøje varme læber.

Ileana blev også identificeret med at lave en festkjole stil i en skinnende skifer og piletiket. At gå nul med tilbehør og med sit rodede, bølget hår bedøvede hun os med sin enkelhed.
Så meget som vi er store, luksuriøse bilelskere, kan vi ikke stoppe med at beundre appellen fra de divaer, der udløste begivenheden. Håber du glædede dig over sneak-peek!
Billeder Kilde: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *