, der prøver at finde den bedste stil med øjenmakeup, som du kan bære til fester og andre vilde eller funky steder? Vi er her for at give dig den mest optimale idé – de smokey øjne ser ud! Det er sensuelt, Manchester United Trøje tiltalende og dramatisk. Nok til at give dig det utæmmede, men selvsikre festudseende! Hvad er garantien, at udseendet fungerer? Vores smokey eye -berømtheder er dem, der sætter denne dristige tendens, og den ser så fantastisk ud, at de fortsætter med at bære udseendet indtil dato.
[Læs også: Smokey Brow Trend er på mode nu]

Smoky øjetips
Så hvordan får jeg varme smokey øjne som dine yndlings berømtheder? Vi har nogle ideer til at hjælpe dig med at sømme dette dristige og dramatiske look. Følgende er nogle røgede øjeideer, som Bollywood Divas bruger selv –
Skabe større øjne
Vi ved alle, at de doe-eyed piger er dem, næsten alle fyre falder for. Så du er nødt til at målrette på at få dine øjne til at virke større og dristigere for faktisk at bære det rigtige smokey øjne look.
Hvordan man går rundt på dette? Få dine små øjne til at se større ud ved at tegne linjer i de ydre hjørner af dine øjenlåg og bevæge sig opad til knoglen på dine bryn.

Blend farven
For at opnå det ordentlige og effektive smokey -look skal du arbejde med forskellige nuancer af eyeliners for at udfylde segmenterne i dine øjne. Villarreal CF Trøje Derefter med en børste eller fingrene blandes i farverne, så de blandes.

Bring dine øjne nærmere eller længere
Hvis afstanden mellem dine øjne er mindre end bredden af ​​et af dine øjne, har du tætte øjne. Dette betyder, at du er nødt til at arbejde på at få dine øjne til at virke lidt længere fra hinanden. Det omvendte er sandt for pigerne med store sæt øjne.

For at gøre store sæt øjne, lidt mindre langt fra hinanden, skal du anvende meget omhyggeligt af farven mod dit næseområde. På den anden side for at skabe effekten af ​​bredere øjne har du brug for for at mestre teknikken for en V-formede smokey øjne.

Følger dine øjenlåg
Sæt på sort eyeliner ved vippelinjen og blot den med en bomuldspude. Ved hjælp af Gray Shimmer Liner skal du trække en linje over toppen af ​​din øjeæble. Brug lette streger med en øjenskyggebørsteblanding i foringen, og sørg for at forlade et område mellem din brynben og den mørkere nuance.
[SC: Mediad]

Citatmærker for smokey øjne
Påfør din mørke farvede eyeliner i konturen af ​​anførselstegn, og bland den derefter ind med en øjenskygge børste. Line dine øjne for at afslutte udseendet. For piger med bredere øjne skal du lave citatmærker på det indre, øverste hjørne af dine øjne. Og for pigerne med tættere øjne skal du markere mærkerne på dit ydre hjørne.
Så det var nogle teknikker, hvor smokey øjeneffekten kan oprettes. Men hvilke skuespillerinder sports dette look? Og hvilke kan du få nogle inspirerende ideer fra? Lad os se!
Derefter leveres 5 Bollywood -berømtheder, der bærer Smokey Eye Look Spectidly –
1. Kareena Kapoor
Dette er den fantastiske Getup Kareena, der blev transporteret i Bajrangi Bhaijaan. Hun bar grundlæggende standardensembler og bundede sit hår i en rodet fletning. Men hendes look var stadig at dræbe for bare på grund af hendes spektakulære smokey øjenmakeup.

2. Rani Mukherji
Når man ser på Ranis ansigt, drages dit fokus øjeblikkeligt til hendes øjne. Det er så, at du begynder at bemærke den nøgne læbestift, subtile makeup og rettet hår.

3. Anushka Sharma
Hun poserede for Vogue i en fantastisk rød kjole og med Smokey Eyes -makeup. Med sit hår til den ene side SSC Napoli Trøje og små øreringe går al opmærksomheden mod hendes øjne.

4. Deepika Padukone
Vi elsker, hvordan Deepika har valgt at parre sine smokey øjne ser ud. Med en tung erklæring halskæde og for at fylde den ud af en lys rød læbestift.

5. Priyanka Chopra
Nøgen læbestift, dinglende lange øreringe, gylden bluse, tykke låse; Sådan valgte Priyanka at bære hendes smokey øjne -makeup. Enkel, standard og smuk.

Bliv inspireret af udseendet på disse divaer og find et look, der passer bedst til dig. Og det bedste er uanset hvad du bærer, det er kun din dramatiske smokey øjenmakeup, der vil vende alle hoveder og gøre dig til centrum for tiltrækning.
Billeder Kilde: Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *